Ceai de rodie instant

Ceai de rodie instant

22,00 lei

22,00 lei pe 100gr

Ceai rodie instant 

Beneficiile .

Se spune ca rodia este elixirul tinereţii, iar dacă este consumată regulat are efecte anti îmbătrânire şi poate ajuta în lupta împotriva apariţiei unor maladii precum Alzheimer, cancer, boli de inimă sau artrite.

Rodiile sunt renumite pentru că un conţinut ridicat de vitamine, dar şi pentru aportul lor de antioxidanţi, care ajută la neutralizarea moleculelor de oxigen care dăunează anumitor radicali liberi, care stau la baza mai multor boli cronice.

Poate nu ştiaţi, însă rodia are de trei mai muţi antioxidanţi decât vinul roşul sau ceaiul verde. Este un fruct de care pot beneficia şi femeile însărcinate, pentru că este bogat în acid folic, vitamină esenţială în diviziunea celulară şi indispensabilă în procesul de dezvoltare a fătului.

De asemenea, rodia are un conţinut semnificativ de fibre care ajută la o bună funcţionare a sistemului digestiv şi la reglarea digestiei. Datorită conţinutului ridicat de vit C , rodia contribuie la întărirea sistemului imunitar. O singură rodie conţine aproximativ 40% din doza zilnică de vitamina C recomandată.  

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

30 alte produse in aceeasi categorie: